27 februari 2009
MAC | LEREN | CREATIVITEIT | INNOVATIE
Lees voor met webReader
Dat is de subtitel van het weblog van Fons van de Berg, die z'n site een nieuw adres heeft gegeven en hoopt dat al z'n lezers terugkomen. En natuurlijk vindt Fons het ook niet erg wanneer er nieuwe bijkomen, dus neem een kijkje op Helikon!

Waarom deze onvervalste reclame?
Ik wilde vanavond een bericht plaatsen over iets dat ik eerder vandaag tegenkwam en waar ik de url al van getwitterd had, maar Fons was me voor, evenals Wilfred Rubens trouwens.
"Stuur bezoekers maar naar mij toe, goed voor m'n hits" zei Fons.
Dat doe ik graag, want Fons moeten we in de gaten houden. Hij is degene die Teachmeet naar Nederland haalde en nu alweer druk bezig is met de organisatie van de tweede editie tijdens de IPON2009 op 8 april!

Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:39 | Permalink |

Anonymous Fons van den Berg reageerde op 27 februari 2009 23:48

Kijk, reclame door een van de meets gelezen edubloggers móet wel een ehele schare (nieuwe) lezers / abonnees opleveren. Dank jewel Willem.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina