16 december 2008
Mijn programma op de EduExchange
Lees voor met webReader
Morgen ga ik voor het CvI naar de EduExchange.

Als ik kijk naar de deelnemerslijst zal ik weer een hoop bekenden tegenkomen. Alleen al van Kennisnet zijn er maar liefst 47 mensen! Verder veel ROC's, Hogescholen, "Commerciélen", wat VO maar niet veel basisonderwijs. Toch vind ik juist het leuke van de EduExchange dat alle onderwijssoorten vertegenwoordigd zijn.

Zojuist op de site mijn persoonlijke programma samengesteld. Dat hebben ze mooi gedaan! Per ronde je keuze maken en even uitprinten.
Dat scheelt morgen weer zoeken.
Hier zie je de sessies die ik morgen hoop bij te wonen.

Weet nog niet of ik ook heel actief ga bloggen.
Ik zal wel wat moeten bloggen want HP Köhler heeft me beloofd dat er speciaal voor de bloggers een wifi hotspot zal zijn! Dus gebruik je notebook, niet om je post op te halen, maar om je ervaringen te delen...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 15:53 | Permalink |

Anonymous Hans reageerde op 16 december 2008 19:58

Herman Rigter
Het leermiddelenlandschap in 2015

Hans De Four
KlasCement stimuleert het uitwisselen van lesmateriaal

Inge Molenaar
De leerlijner: zelf lessen maken

JaapJan Vroom
Vind het echte werk!

Dit wordt mijn traject. Jammer dat ik tegelijk met Jan Kees op de agenda sta

Mvg
Hans

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina