07 december 2008
DIY Fotostudio
Lees voor met webReader
Als ik iets tegenkom vraag ik me vaak af of het ook zelf te maken zou zijn. Zo ook bij het bericht over de Portable Fotostudio die Pierre van Sinterklaas kreeg. Getriggerd door een reactie waarin verwezen werd naar Ikea Hacker bedacht ik me dat ik al jaren een oude ronde TL buis in de garage heb liggen als overblijfsel van vorige bewoners. Ik heb hem ontdaan van z'n armatuur en op een plankje geschroefd. Zoals je ziet kan ik nu kleine opbecten fotograferen zonder noemenswaardige schaduwen. Verschillende kleuren papier als achtergrond en klaar is Kees!Voor wie zich afvraagt waar DIY voor staat: Do It Yourself. Zoek maar eens op die term en je komt ontzettend veel leuke zelfmaak projecten tegen... Grappig is trouwens de uitleg bij Wikipedia.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 14:07 | Permalink |

OpenID karinwinters reageerde op 7 december 2008 18:28

gatver zie ik gelijk weer een Flip :-)

 
Anonymous Anoniem reageerde op 8 december 2008 21:46

Ik krijg deze berichten via een rss feed op mijn mail. Het filmpje komt in de mail niet mee alleen een grote witte plek.
Oplossing: eerst alle tekst dan film.
Of filmlink

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina