14 november 2008
TeachMeetNL@NOT2009
Lees voor met webReader
TeachMeetNLWat is een TeachMeet?!!

Leer iets nieuws, laat je verbazen, vermaken en enthousiasmeren. TeachMeet is een informele bijeenkomst voor iedereen die nieuwsgierig is naar technologie in het onderwijs. Iedereen kan deelnemen en zijn idee├źn of geweldige ervaringen uit zijn onderwijspraktijk met anderen delen.
Uitgangspunt is: de borrel = de conferentie.
Een TeachMeet is een unconference. De bedoeling is dat het de leukste professionaleringsbijeenkomst is die je kent.

Wat kun je allemaal doen?
Je kunt langskomen om rond te hangen, om bij te dragen, om te kletsen, om nieuwe mensen te leren kennen of om een micropresentatie van 7 minuten of een nanopresentatie van 2 minuten te houden. Ben je niet zo'n public speaker, verzorg dan een speeddate. De exacte opzet van de avond ligt nog allesbehalve vast, dus denk gerust mee.

Goed om te weten is dat als je wilt presenteren dat er dan wat spelregels zijn. Kijk daar even naar voordat je je inschrijft. Niets presenteren en toch jezelf nuttig maken? Kan ook, graag zelfs! Een beetje unconference heeft een uitvoerig back channel Dus als je wilt twitteren, livebloggen of de flashmeeting draaiend wilt houden, meld je dan ook aan op de speciale TeachMeetNL wiki.

TeachMeetNL is een prachtig initiatief van Fons van den Berg. Op onderstaand filmpje legt hij zelf zijn idee nog een keer uit:


Geplaatst door Willem Karssenberg om 15:37 | Permalink |

Anonymous Anoniem reageerde op 17 november 2008 20:32

Wouter bos verkoopt friesland!

http://tinyurl.com/5gx72d

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina