30 november 2008
Kant en klare templates voor Google Docs
Lees voor met webReader
Ben je nog niet zo thuis in het werken met Google Docs of wil je een vliegende start maken dan kun je nu kiezen uit een groot aantal templates en sjablonen via Google Docs Templates.
Ze zijn er voor zowel Documenten, Presentaties, Spreadsheets als Formulieren en in allerlei categorieën: Albums en flipbooks, Bedrijf, Berekeningen, Agenda's en planningen, Kaarten en certificaten, Feestdag, Labels en visitekaartjes, Brieven en faxen, Diversen, Persoonlijke financiën, Presentatieontwerpen, Cv's en sollicitatiebrieven, Statistieken en als laatste categorie: Leerlingen en docenten.
Als je door de mogelijkheden in deze categorie heenbladert zul je zien dat je met Google Docs zelfs aan- en afwezigheid zou kunnen bijhouden! Zijn we dat toch te snel geweest met de aanschaf van Magister?


Geplaatst door Willem Karssenberg om 09:47 | Permalink |

Blogger Annet reageerde op 30 november 2008 10:40

Dat is weer een hele mooie aanvulling op dat toch al prachtige Google Docs. Ik merk alleen bij mezelf dat ik er nog steeds te weinig gebruik van maak, omdat er nou eenmaal al Office op m'n pc staat. Het zou wat meer in m'n systeem moeten zitten om van dit soort gratis toepassingen meer gebruik te maken. En dat geldt natuurlijk ook voor scholen!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina