02 oktober 2008
Sponsor gevonden!
Lees voor met webReader
Soms helpt het als je een beetje aan de bel trekt, maar in dit geval was het achteraf misschien helemaal niet nodig geweest. Ik werk namelijk ook voor een halve dag in de week voor het Consortium voor Innovatie en toen ze daar mijn oproep lazen belden ze me gelijk op met de boodschap: Willem, maar dan ga je toch namens ons! Hoe kun je innoveren als je niet op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen?
Gevolg is wel dat ik me nu ook namens hetzelfde Consortium "moet" opgeven voor CompetentCity 2008 en voor de EduExchange, maar dat neem ik graag voor lief!

Helaas voor de mensen die gereageerd hebben en in hetzelfde schuitje zitten kan het Consortium niet meer mensen faciliteren, maar ik zal zo goed mogelijk proberen verslag te doen van mijn ervaringen voor iedereen die om welke reden dan ook niet in staat is om deze evenementen bij te wonen. Ik ben blij dat ik het Consortium mag vertegenwoordigen en zal proberen mijn ROC-pet thuis te laten...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 13:00 | Permalink |

OpenID karinwinters reageerde op 2 oktober 2008 14:15

Bofkont!

 
Anonymous Anoniem reageerde op 2 oktober 2008 19:52

wat een geweldig nieuws! Maakte me al een beetje zorgen, want als jij als niet naar de OWD mag.... Maar gelukkig kom je wel. Zie je dan!

Moqub

 
Blogger Tys reageerde op 2 oktober 2008 20:39

Vind die doorhaling bijzonder staan. Ben benieuwd of er nog een andere partij komt of dat het Drenthe College tot inkeer komt.

 
Blogger Duckpower reageerde op 2 oktober 2008 23:30

Stinkend jaloers maar jij dwingt dit gewoon af! Ik blijf je op de voet volgen en soms een beetje voor je uit :-)

 
Anonymous Hans Mestrum reageerde op 3 oktober 2008 00:03

Ha, gaan we elkaar daar toch nog zien. En terecht!

 
Blogger Annet reageerde op 3 oktober 2008 09:05

Mazzelaar! Hopelijk lukt het je af en toe live verslag te doen, dan kunnen we toch op afstand een beetje het gevoel krijgen dat we er ook zijn. Veel twitteren als het kan!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina