05 oktober 2008
Dag van de leraar
Lees voor met webReader

Zoeken via blogsearch op Dag van de leraar maakt me niet veel wijzer. De enige blogger die er vandaag over schrijft is er zelf niet bijgeweest, maar gelukkig komt er een reactie van een lezer binnen:
"Geen geitenwollensok gezien... wel veel inspiratie opgedaan :)"

En inspiratie, daar gaat het om!

Dus vergeet mijn flauwe opmerkingen over geitenwollen sokken en klankschalen. Misschien was ik vandaag wel degene die hardstikke gek was om de hele dag met de computer op schoot te zitten en had ik er inderdaad lekker op uit moeten gaan om inspiratie op te doen!

Morgen een herkansing op school. Zal er gebak staan voor de leerkrachten?
Ben je leidinggevend en lees je dit vanavond nog? Rij dan morgen even snel langs het vlaaienbakkertje. Je wilt niet weten hoeveel zo'n kleine geste opbrengt...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:01 | Permalink |

Blogger Kobus van der Slossen reageerde op 6 oktober 2008 18:56

We hadden taart. Meer van de 'dag van de leraar' heb ik niet gemerkt.

 
Anonymous Alexandra Wilkinson reageerde op 7 oktober 2008 20:28

Door al die moderne technologie├źn zou je wel eens kunnen vergeten dat we in het onderwijs vooral met mensen werken ;-) Dus, ja, ik was achteraf erg blij dat ik geen computer gezien heb die dag... en wel mensen, emoties en aandacht voor elkaar. oh, ja en regen...heel veel regen :)) Het leverde mij veel inspiratie op...in ieder geval meer dan het gebak van de volgende dag :P

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina