27 augustus 2008
Flexibel toetsenbord voor EeePc
Lees voor met webReader
Kan er niks aan doen, misschien heb ik wel een zwak voor Aldi producten, maar ze blijven me dan af en toe ook verbazen met hun aanbod.
Zo ligt er vanaf volgende week woensdag een flexibel toetsenbord in de schappen. Kan me niet voorstellen dat die beter typt dan het toetsenbord van de Asus EeePc die ik heb, maar ik weet nu al dat ik hem tóch ga kopen:
• 127 toetsen • waterproof • eenvoudig op te rollen • diverse kleuren
En dat allemaal voor € 6,99
Misschien neem ik dan wel gelijk zo'n Bluetooth V2.0 USB adapter mee, want die zit in mijn Asus niet ingebouwd...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 20:44 | Permalink |

Anonymous Fred Zelders reageerde op 27 augustus 2008 22:14

Ik denk dat het een toetsenbord zonder snoertje is Willem.
Enfin, ik lees het hier t.z.t. wel.

 
Blogger Pierre reageerde op 27 augustus 2008 22:38

Het zal toch niet echt een toestenbord met bluetooth zijn toch? Ik neem aan juist wél met een snoertje?

 
Blogger Jeroen van Beijnen reageerde op 28 augustus 2008 10:58

Hoi Willem,

Ik heb zo'n toetsenbord liggen thuis.
Maar als ik eerlijk ben, dan vind ik deze helemaal niet zo heel erg handig. Deze toetsenborden typen namelijk helemaal niet lekker.
Ik denk dat hij niet veel prettiger of vervelende typt dan het toetsenbord van de EEE PC

 
Anonymous Rik Assen reageerde op 28 augustus 2008 22:19

Beste Willem, deze flex keyboards kun je _oprollen_ ik had er een en ik vouwde hem 1 keer dubbel zodat hij op mijn laptop in de tas paste. Na ongeveer een half jaar en dus de nodige bewegingen brak een printspoortje (van de toets matrix), hierdoor deed de Enter en de spatie aan de rechterkant het niet meer. Nu was er een workaround (ben ik als ICTer dol op ;)) de linkerkant van de spatie _balk_ deed het nog wel en Ctrl-M is de enter.
Naast de kwetsbaarheid is de type snelheid langzaam, je moet eigenlijk kijken wat je intikt, je hebt geen feedback en geen _gevoel_ dat je iets verkeerd intikt. Conclusie is dat het eigenlijk goedkope aziatische rommel is.
Leuke blog heb je, groetjes Rik.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina