27 juni 2008
Web2.0: van nieuwsgierig naar bekwaam
Lees voor met webReader
En alweer een ebook, nu beschikbaar gesteld door techLEARNING.com met de mooie titel Web 2.0: From Curious to Competent.
Je hoort je op de site netjes te registreren om het ebook te kunnen bekijken en dat loont zeker de moeite omdat er veel meer te vinden is, maar het lijkt of de ingevulde gegevens niet onthouden worden, dus maar even een directe link als je op het plaatje klikt.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:40 | Permalink |

Anonymous Jeroen Gerth reageerde op 1 juli 2008 14:36

Ok... en ik had nog wel het idee om zelf iets van een (e)boek te ontwikkelen als "eindproduct" van mijn afstuderen.

Ik heb nu een aardig stapeltje van dergelijke dingen die oa via jouw blog heb gevonden. Het zijn goede initiatieven, maar het mag wel veel krachtiger de wereld in worden gesmeten. Niet alleen verstopt op een website, enkel op een blog of ergens een afstudeerscriptie op de stoffige planken op een (hoge) school. Nee.. soms denk ik dat we nog veel te voorzichtig zijn. Of is de rest van de wereld er niet in geïnteresseerd omdat het "onderwijskundig" is. Hoe dan ook.. daarom lijkt me het interessant om het onderwerp voor het onderwijs te koppelen met trends als Lifehacking met een podium van duizenden mensen.

En ik wil dit soort dingen ook wel in de boekhandel zien. :-) Zodat ouders, leerlingen en studenten en andere mensen ook kunnen zien wat er gaande is...

Desondanks weer interessant stuk om in arcief te stoppen. Daarvoor mijn dank.

 
Anonymous janien reageerde op 17 juli 2008 11:06

Ik geef Jeroen Gerth gelijk: interessant stuk! Ondertussen ook naar gelinkt ...

Vakantiegroetjes uit Antwerpen-in-the-rain
janien

 
Anonymous janien reageerde op 17 juli 2008 19:30

Ook nog een fijne vakantie, daar tussen de bergen!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina