30 mei 2008
Even wat proberen
Lees voor met webReader
Even snel via Picasa een foto naar m'n weblog sturen. Dat is dus echt een fluitje van een cent!
argh... het was de bedoeling dat dit bericht naar m'n oefenblog zou gaan, maar per ongeluk heb ik deze gekozen. Ik ben bezig met mń Asus natuurlijk én met Picasa dat ik net geïnstalleerd heb. Dat werkt dus perfect onder Linux!
Zo heb ik voorlopig geen ander programma nodig voor foto bewerking op de Asus. Later dit weekend opnieuw een update...
Eerst zien dat ik Scribefire goed aan het werk krijg...
Posted by Picasa

Geplaatst door Willem Karssenberg om 17:46 | Permalink |

Anonymous Jeroen Gerth reageerde op 31 mei 2008 21:09

Hij doet het hoor. :-)

Ik heb de indruk dat je voorlopig nog niet uit bent gespeeld met je Asus. :-)

 
Blogger Karin Winters reageerde op 3 juni 2008 12:10

Kon er geen lachje af? Speel lekker verder, bijna jaloers....een zien waar ik weer wat doekoe's kan genereren om ook zo'n gadget te krijgen. (waarschijnlijk heb ik ook stevige argumenten nodig na de Mac investeringen)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina