19 maart 2008
Vanavond uitreiking Dutch Bloggies
Lees voor met webReader
Vanavond is het dan zover en worden de beste weblogs gepresenteerd tijdens de uitreiking van de Dutch Bloggies. Er zijn 20 categorieën, verdeeld in twee delen: de winnaars van 6 categorieën zullen gepresenteerd worden tijdens de feestelijke uitreiking in maart 2008 in het Stadhuis van Den Haag en 14 thematische categorieën zullen online bekend worden gemaakt. Dat betekent dus dat de winnaar in de categorie Onderwijs vanavond niet live bekendgemaakt wordt, maar dat we daarvoor naar de site van de Dutch Bloggies zullen moeten.
Hoewel ik in de buurt ben, kan ik helaas niet bij de uitreiking zijn omdat mijn sessie bij Kennisnet duurt tot 20.00 uur. Voor mij blijft het dus spannend tot ik weer thuis ben. (Ik weet het, mobiel surfen kan ook, maar ik wil m'n handen aan het stuur houden.)

Geplaatst door Willem Karssenberg om 12:17 | Permalink |

OpenID karinwinters reageerde op 19 maart 2008 22:42

echt wel de onderwijsblogs life bekend gemaakt je had gelijk ZB.
Heb me rot gewerkt, backchannel, streaming, twitter en sms.

 
Blogger Moniek reageerde op 20 maart 2008 00:01

Als ik in de jury had gezeten dan hadden jullie samen de eerste prijs gekregen!
Groet,
Moniek

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina