26 januari 2008
Groeten vanuit Tirol
Lees voor met webReader
Tja, was het maar waar dat ik nu daar zat. Aan de andere kant, ik voel me nog niet zo Schwull als op het filmpje eerlijk gezegd. Die kreeg ik deze week toegestuurd van een fan om me een beetje op te kikkeren en het hielp absoluut in combinatie met wat Jagatee.
Maar wat is nu het doel van dit bericht zal een kritische lezer zich terecht afvragen?
Ik wil even beschrijven hoe ik een filmpje zoals dat hier getoond wordt heb weten binnen te halen. Gewoon downloaden gaat namelijk niet en ook in de cache zul je het filmpje niet compleet aantreffen. Ik heb daarom Camtasia gebruikt als screengrabber. Omdat ik het geluid daarmee niet goed binnenkreeg heb ik dat apart afgevangen met behulp van freerecorder en darna geluid en video samengevoegd in Camtasia Studio. Het resultaat heb ik neergezet bij Blip.tv omdat die het ook in het juiste formaat (ik had gekozen voor 400X400) kan weergeven!
Ben benieuwd of ik dit soort creatieve uitingen binnenkort ook op andere sites zal aantreffen...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 15:43 | Permalink |

OpenID karinwinters reageerde op 26 januari 2008 16:36

Als ik jou zo zie, denk ik niet dat ik het ga proberen, alhoewel een aloha uit Hawaii?

 
Blogger Moniek reageerde op 26 januari 2008 20:13

Wow, Willem, wat een gedoe om zo'n filmpje te kunnen bewaren. Wel mooi dat het je gelukt is! Het zal nog wel even duren voor ik me daaraan waag. Omzetten van een mov-je naar een mpeg kostte me al zoveel tijd.
En Karin: dank voor de suggestie jou te pimpen als alohadanseres. Nu nog even een generator zoeken...

 
Anonymous leen reageerde op 26 januari 2008 21:05

nooit gedacht dat je zo elastisch was.....

 
Blogger John van Dongen reageerde op 26 januari 2008 22:16

Ik stuur je absoluut een kaartje uit Klein Walsertal...
Kun je een beetje meegenieten als ik in de sneeuw rondbanjer...
Nog maar vier weekjes....

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina