26 november 2007
Op de valreep naar Berlijn!
Lees voor met webReader
Vanmorgen werd ik gebeld door Kimmely*:
"Willem, wil je mee naar Berlijn? alles is geregeld!"
Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, maar wel het nodige regelen. Donderdag zou ik juist een heel interessante masterclass bijwonen bij Kennisnet met als Master onder andere Arko van Brakel. Heel jammer dat ik dat moet missen, maar....
Ik ga dus naar de Online Educa in Berlijn!

*) Wie Kimmely is? Zij verzorgt het weblog voor het Consortium voor Innovatie in Berlijn. Ik kan dus lekker ontspannen zoveel mogelijk sessies volgen, maar misschien blog ik ook nog wel een beetje... :-)

Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:56 | Permalink |

Blogger John van Dongen reageerde op 27 november 2007 09:28

Bofkont..!!

 
Blogger Karin Winters reageerde op 27 november 2007 09:38

Wat een straf zeg! Veel plezier

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina