27 november 2007
ICTwereld gefeliciteerd!
Lees voor met webReader
"Wie wordt de 10.000ste bezoeker op deze weblog?" Dat vroeg Willy Vermaelen van het ICTwereld weblog vanavond aan zijn bezoekers.
Het deed me zo terugdenken aan een paar jaar geleden toen ik nog de site www.scholenlijst.nl beheerde. Ik stelde toen dezelfde vraag en had zelfs een deal met Ambrasoft gesloten waardoor de gelukkige bezoeker in het bezit zou komen van een leuk educatief software pakket. De avond dat m'n site in de buurt kwam zat ik in spanning de teller te volgen. Natuurlijk kreeg ik 3 screendumps opgestuurd, maar 2 daarvan waren duidelijk bewerkt. je hebt toch altijd mensen die het proberen!
Met die herinnering in het achterhoofd kon ik het vanavond niet laten om te wachten tot ik de 10.000ste bezoeker bij Willy zou zijn. Niet om te "winnen", maar om hem met een screendump vanaf deze plek te feliciteren met deze mijlpaal.
Willy, heel veel succes en ik hoop dat je ons nog veel brengt totaan de 100.000ste bezoeker!


Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:34 | Permalink |

Blogger Pierre reageerde op 27 november 2007 23:02

Op de screenshot staat "Nu 3 bezoeker(s) online". Dus wie weet wa iemand anders wel nummer 10.000 en was jij nummer 9.999 ;-)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina