01 november 2007
het is me weer gelukt!
Lees voor met webReader
Het zal ook eens niet zo zijn:
Zes weken na m'n laatste gadget aanschaf kom ik iets tegen met dezelfde functionaliteit, maar nog veel kleiner en daardoor wellicht handiger, en voor veel minder geld.
Ik heb het over de aanbieding van Norrod die ik vandaag binnenkreeg en het gaat om de Digiscribble, een echte draagbare handschriftvastlegger.
Nu bij Norrod te koop voor maar € 79,-
En dan te bedenken dat ik voor m'n Digimemo meer dan € 200,- betaald heb!
Gelukkig zit m'n vrouw op dit moment in het buitenland en leest ze m'n weblog nu niet:-)

Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:50 | Permalink |

Blogger Annet reageerde op 2 november 2007 12:23

Nou, leuk is dat, heb ik net een Digimemo aangeschaft, zie jij dit weer! :-) Dit lijkt me inderdaad ook veel handiger. Ik heb intussen al een geinteresseerde gevonden voor deze Digiscribbler, die het eerst wel eens wil gaan testen. Misschien koop ik er dan ook wel een en zet mijn DigiMemo weer op marktplaats...

 
Blogger *Mariekje* reageerde op 2 november 2007 21:12

Maar je dochter leest je weblog wel pap....!!! Zal mamma weer blij mee zijn :-)

 
Anonymous Anoniem reageerde op 3 november 2007 19:28

Digiscribbelen is een nieuw Nederlands woord.Tik maar in op Google Digiscribble en Logipers daar schrijft een journalist over het DigiScribbelen.

 
Anonymous Anoniem reageerde op 3 november 2007 19:40

De techniek van de Digiscribble wordt al sedert 2004 door RealData met veel succes op de markt gebracht. Op de I&I (IT voor scholen) conferentie op 21 en 22 november in Lunteren kunnen de bezoekers zelf uitproberen hoe de DigiScribble werkt. Op www.digiscribble.nl een volledige uitleg.

 
Anonymous Anoniem reageerde op 5 november 2007 19:53

Beste Mariekje. wil jij je mamma ook vertellen dat je pappa plagiaat pleegt. Plagiaat is teksten van andere jatten zonder dat je daar toestemming voor hebt. De firma Norrod doet precies hetzelfde jat teksten van de website van de DigiScrible en probeert daar geld mee te verdienen. Je pappie plaats de koppeling van zijn tekst met de digiscribble website en zegt dan vervolgens dat die bij Norrod te koop is. Dit is pure plagiaat en diefstal. Vertel je mammie maar dat pappie heel stout bezig is. DigiScribble is te koop op een eerlijke website www.digiscribble.nl met eerlijke mensen die ook veel ervaring hebben met digitale pentechnieken. Zij heeft ook een professionele support afdeling waar relaties hun vragen kunnen stellen. Mogelijk dat jij je pappie leert hoe het hoort in de grote mensen wereld.
Pikken mag toch niet!

 
Blogger Jeroen van Beijnen reageerde op 6 november 2007 16:53

@anoniem:

Volgens de website www.vandale.nl is plagiaat: "het overnemen van andermans werk en dat laten doorgaan voor eigen werk"

Ik zie nergens in dit weblogbericht iets dat er op duidt dat de schrijver berichten plaatst die hij door laat gaan voor zijn eigen woorden.
De schrijver steld alleen maar dat hij van het bestaan van de digiscrible gehoord heeft via reclame van Norrod waar hij deze ook gekocht heeft en verwijst mensen die hier meer informatie willen hebben naar de site van digiscrible.nl.

Ik kan me voorstellen dat het niet prettig is om in een adem genoemd te worden met een concurent die een product goedkoper aanbiedt. Maar dit kan dan natuurlijk ook op een andere manier gebracht worden. Geef aan dat je het niet prettig vind om als reclamemateriaal voor een concurent gebruikt wordt en geef aan waarom men nu juist bij jullie een digiscrible zou moeten kopen ipv Norrod.

Dit bericht lijkt zoals het er nu staat ook erg op smaad wat volgens de website www.vandale.nl hetvolgende betekend: "aantasting van iemands eer of goede naam in woord of geschrift" ;)

 
Anonymous Kees van Wijngaarden reageerde op 6 december 2007 00:12

Hallo Willem,

Ik ben Kees van Wijngaarden van USB-hype B.V., de importeur van de DigiMemo. Bij toeval kwam ik je bericht tegen over de Digiscribble. Wat ik natuurlijk jammer vind is dat je de Digiscriblle presenteert als een goedkoop alternatief voor de DigiMemo, terwijl ik niets lees over de prestaties.
Overigens maakt 'Anoniem' een vergissing met de verwijzing naar de journalist. Het betreffende artikel is namelijk van Marcel Goulmy, importeur van .... de Digiscribble....
Ik zeg niets over (de kwaliteit van) de Digiscribble en/of de heer Goulmy, maar ik vind dit een ongepaste manier om een product te promoten. Lees de onzin over plagiaat nog even en bezoek dan de site van digiscribble.nl. Onderaan de homepage staat van wie deze site is: Realdata.
Ik wil mezelf graag uitnodigen voor een vergelijking tussen de Digiscribble en de DigiMemo. Dat mag natuurlijk bij ons op kantoor, maar ik kom ook graag naar je toe. Ik hoop dat je zo sportief bent om contact met me op te nemen. Je kunt me bereiken via: kees@usb-hype.com, of 06 - 23.24.72.73. Ik zie met belangstelling uit naar je reactie.
Met vriendelijke groet,

Kees van Wijngaarden

 
Anonymous Anoniem reageerde op 25 december 2007 12:48

meneer wijngaarden Uw digimemo is op amazon.com te koop voor 50 euro

 
Blogger Jeroen reageerde op 19 februari 2008 08:46

Kan iemand mij kwaliteitsverschil vertellen. Misschien een beetje laat, want ik heb hem gisteren besteld bij norrod voor 65 euro. Iemand (goede) ervaringen met de digiscribble?

Jeroen

 
Anonymous Bas reageerde op 20 februari 2008 14:25

Hoi Jeroen, waarschijnlijk heb jij hem morgen binnen, ik kreeg de mijne vandaag binnen. 65 euro plus 9 euro verzenden voor een DigiScribble. Geen geld en heel erg leuk speelgoed.

Wat ik een nadeel vind is dat de standaard vulling erg zwaar schrijft. Maar alles staat wel ook meteen lekker digitaal. Handschriftherkenning is zonder training al goed bruikbaar. Leuk speelgoed!

 
Blogger Jeroen reageerde op 20 februari 2008 18:59

Hoi Bas,

Volgens NoRRod zou ik hem morgen ook krijgen inderdaad. Goed gezien, haha. Ik ben zeer benieuwd, ook of het een uitkomst voor school is, aangezien ik al mijn aantekening kwijtraak. Haha. En van die vullingen, je kunt er toch een ander indoen? Dus dat mag het probleem niet zijn;-)

Ik kan niet wachten tot morgen:)

Jeroen

 
Anonymous Dirk reageerde op 1 mei 2008 08:41

Wat ik nu graag wil weten is of de digiscrible ook werkelijk bevalt. Ik sta op het punt om deze te kopen, maar kan op internet geen revieuws vinden over kwaliteit, gebruiksgemak e.d.

Alvast bedankt Dirk

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina