11 oktober 2007
Zo simpel kan het dus zijn!
Lees voor met webReader
Pierre Gorissen schreef er al een paar keer over, maar ik had tot gisteren geen actueel materiaal om het uit te proberen.
Ik heb het over myPlick, een site waar je een PowerPoint presentatie kunt neerzetten mét bijbehorend geluid.
Sinds dinsdag heb ik een mooie presentatie én ik heb m'n iPod gebruikt om opnames te maken. Helaas geen tijd nu om er een mooie MP3 van te maken, maar toch even snel beide bestanden bij myPlick neergezet. Vervolgens was het écht een fluitje van een cent om het geluid te synchroniseren met de bijbehorende slide.
Geweldig, dat iets zo simpel en intuïtief kan werken!
Het resultaat zie (en hoor) je hieronder:Voorlopig is dit mijn laatste bericht. Ik ga morgen (heel) vroeg naar schiphol voor een weekje New York en weet niet of ik aan bloggen toekom. Kom ik met een iPhone terug, of andere gadgets? Geen idee!
@Wendy: we zitten in hotel Edison, 100 meter vanaf Times Square!

Tenslotte: op het NNOAL weblog staat nu ook een verslag van de HapSnapShots.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 17:31 | Permalink |

Anonymous Wendy reageerde op 11 oktober 2007 22:00

Heel veel plezier en ik reken op een reisverslagje...

PS ik las vanochtend dat er in NL al Iphone's worden aangeboden. Dáár hoef je niet voor naar New York.

 
Anonymous Gijs reageerde op 12 oktober 2007 11:38

Interessant, dit sluit inderdaad sterk aan bij de educlips. Leuk voorbeeld van de leercurve van jumpstyle. In slide 25 wordt aangegeven dat het om de inhoud gaat, en niet om de kwaliteit. Ben benieuwd hoe dit zich komende tijd gaat ontwikkelen.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina