12 september 2007
Safari of Firefox?
Lees voor met webReader
Ik heb nog nooit zoveel Apple bezoekers op m'n weblog gehad als gisteren en vandaag, en dat allemaal dankzij een berichtje op macosx.nl!
Als je de reacties van de (natuurlijk Apple) bezoekers bekijkt mag er eigenlijk maar één browser bestaan en dat is Safari.
Als ik echter naar m'n statistieken bekijk moet ik toch constateren dat er blijkbaar nogal wat "afvalligen" zijn in het Apple veld. Het aandeel Firefox bezoekers is namelijk ook nog nooit zo hoog geweest! Nu ben ik altijd slecht in het interpreteren van cijfers, dus laat ik de getallen voor zich spreken:

De grafieken worden mooi voor mij gegenereerd door de blogtracker van Icerocket, een aanrader!

Om te voorkomen dat ik in de reacties nu weer de vraag krijg: "wat wil je hier nu mee zeggen", hier alvast het antwoord:
Doe datgene wat- en kies daarbij de omgeving waarbij je je lekker voelt en trek je niets aan van "hoe het hoort". Jij hebt de muis in handen!

Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:26 | Permalink |

Blogger Danniëlle reageerde op 13 september 2007 09:54

Sinds IE niet meer ondersteund wordt door Apple (yoohoo) gebruik ik Safari. Daarnaast heb ik een tijdje Flock gebruikt maar die knalde er te vaak uit. Sinds een aantal maanden toch ook maar Firefox op de iMac gezet en dat bevalt prima. Vriendje zweert overigens nog steeds bij Safari. Het is maar net wat je gewend bent.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina