30 september 2007
Externe webcam met Macbook
Lees voor met webReader
Op de een of andere manier is het me gelukt om een externe webcam aan de praat te krijgen met m'n Macbook. De ingebouwde camera is natuurlijk prima, maar kijkt wel altijd mijn kant op. Soms wil ik -bijvoorbeeld bij een workshop- ook wel eens iemand anders filmen. Dat kan nu met de Logitech Quickcam Communicate STX. Hij werkt ook in combinatie met Camtwist en zelfs met Macam, maar dan werkt om de een of andere reden het geluid weer niet. De Logitech Quickcam for Notebooks zou het ook moeten doen, maar die doet het bij mij niet.Powered by ScribeFire.


Geplaatst door Willem Karssenberg om 13:54 | Permalink |

Anonymous Fred Zelders reageerde op 30 september 2007 14:19

Ziet er goed uit Willem!
Ik heb zelf een Genius VideoCam Eye (USB) liggen die ook geschikt is als externe webcam. Ik geloof niet dat de kwaliteit net zo goed is als de cam die jij hier gebruikt.

 
Blogger Pierre reageerde op 30 september 2007 20:37

Domme vraag: welke driver is het die geinstalleerd hebt?

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina