12 augustus 2007
Makkelijk bestanden delen
Lees voor met webReader

Maak je eigen Box.net widget en deel hem met anderen!
Afgelopen week noemde ik de Live SkyDrive van Windows met 500 MB gratis ruimte.
Box.net gaat verder met maar liefst 1GB en daarbij een heel handige manier om bestanden via je website ter download aan te bieden, namelijk via een heel simpele widget.
Ik heb er een gemaakt met daarin wat demobestanden, zoals een screendump, screencast en een podcast zodat je gelijk kunt zien en horen wat je met deze box.net widget kunt!
Update:
Waar ik net achter kom is dat je later alsnog meer bestanden aan dezelfde widget kunt toevoegen! Ook kun je meerdere widgets aanmaken.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 15:00 | Permalink |

Anonymous Fred Zelders reageerde op 12 augustus 2007 19:52

Goeie tip Willem!

Bedankt!

 
Blogger Edwin Mijnsbergen reageerde op 13 augustus 2007 08:29

Ik ben een groot fan van box.net. Ik heb 'm onder meer geïntegreerd in Netvibes (daar zit 'ie bij de standaardwidgets) en als deel-applicatie in http://bibliotheek20.ning.com.

Het is een pareltje, en fijner dan esnips, bijvoorbeeld.

 
Anonymous duimdog reageerde op 13 augustus 2007 12:06

Ik weet wel, voor niets gaat de zon op, maar wat ik een belangrijke beperking vindt van de gratis versie is dat de bestandsgrootte max 10MB is. Op videogebied kun je dan niet zo heel veel kwijt.

 
Anonymous Radio Assen reageerde op 20 augustus 2007 01:00

Radio Assen gebruik box.net om alle interviews van de dagprogrammering nog eens te kunnen terugluisteren en eventueel te downloaden.

Bijzonder handig is, dat je niet eens naar box.net hoeft tegaan om files bij te plaatsen. Je kunt inloggen binnen de widget en daar vrijwel alle functies benutten.

Voor Radio Assen (en eventuele luisteraars/downloaders) een bijzonder handige site als archief tool.

PS: http://Operator11.com - volgens mij dé site van 2007 ;) En Trend Matcher, je moet gewoon eens bij ons in de uitzending komen om te vertellen over je online belevenissen... ;)

 
Blogger Tineke Pauw reageerde op 2 maart 2008 18:11

Een latertje: ik was op zoek naar een handige dienst om bestanden mee te delen en ik ging dus even in je blog zoeken. Box.net ziet er mooi uit, dus die ben ik nu aan het uitproberen. Bedankt! :)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina