20 juni 2007
Blogger Draft
Lees voor met webReader
Het vervelendste van een paar dagen weggaan is het thuiskomen merk ik iedere keer opnieuw. Ook nu liggen er weer zoveel zaken te wachten op een nadere beschouwing. Eén daarvan is draft.blogger.com waarmee je heel makkelijk direct vanuit de blogeditor videobestanden kunt uploaden. Dat moet ik natuurlijk even uitproberen! Waar ik nieuwsgierig naar ben is of filmpjes in de verhouding 16:9 automatisch herkend worden, maar nee. Wel kun je het venster groter of kleiner slepen maar dat zal de kwaliteit niet ten goede komen. Het resultaat zie ik helaas pas na publicatie...

video
Je ziet me hier trouwens als valkenier met een adelaar van ruim 6 kilo op m'n arm.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:30 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina