17 mei 2007
Skype gebruiken in de klas
Lees voor met webReader
Skypein de klasEen week voordat ik er een presentatie over mag geven in Belfast is het me gelukt om een korte impressie online te zetten van het gebruik van Skype en Pamela in de klas.
Afgelopen maandag ging een groep studenten van de locatie Werkhorst in Meppel -na een uitleg van 10 minuten- zelf aan de slag met Skype en Pamela aan de hand van een paar telefoonscripts in het engels. De studenten waren in een paar minuten "up and running", voor de docent duurde het iets langer...

Omdat ik de indruk heb dat de kwaliteit daar iets beter is heb ik het filmpje voor de verandering eens bij Soapbox neergezet. Ben wel benieuwd of die op alle platforms en met alle browsers wordt weergegeven. Eigenlijk hoopte ik dat Microsoft het 16 X 9 formaat mooi zou ondersteunen, maar net als bij YouTube krijg ik overbodige zwartranden.
Meer foto's zijn te vinden op Flickr.

Geplaatst door Willem Karssenberg om 14:43 | Permalink |

Blogger Ellen reageerde op 18 mei 2007 08:36

In Safari is het goed te zien.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina