22 mei 2007
Scribefire geinstalleerd
Lees voor met webReader
Op de valreep nog even snel Scribefire geinstalleerd op m'n Macbook. Als dat goed werkt is het natuurlijk een perfect machientje om mee te bloggen!

Betekent wel dat ik nog meer moet meenemen...

Powered by ScribeFire.


Geplaatst door Willem Karssenberg om 10:08 | Permalink |

Anonymous Fons van den Berg reageerde op 22 mei 2007 18:02

Scribefire werkt prima. Merk wel dat ik toch nog even de post het dashboard van WordPress bekijk voordat ik 'm online zet. Niet alle opmaak komt altijd even goed mee, is mijn ervaring.

Niettemin handig tooltje voor de bezige blogbij

 
Anonymous Margriet reageerde op 29 mei 2007 12:55

Willem,

Ik was op zoek naar meer informatie over scribefire, een tooltje wat ik sinds kort gebruik. Ik vind het ideaal, vooral omdat ik alleen maar de url in hoefde te voegen en het systeem voor mij de instellingen aanvulde. Krijg alleen wel een foutmelding op API. Hoopte daarover wat info te vinden...

Maar goed... hiervoor laat ik niet deze reactie achter! Wil even kwijt dat ik jouw weblog geweldig informatief vind en deze heb toegevoegd aan mijn Sage, ook zo'n handige add-on van Firefox.

Ik wens je nog heel veel succes!

 
Anonymous Margriet reageerde op 1 juni 2007 23:30

Hoi Willem,

Daar was ik weer, ik heb inmiddels het SribeFire-probleem opgelost, kwam er bij toeval achter.

Ik heb het automatisch laten instellen door de url van mijn weblog in te vullen. Sribefire geeft dan wel een foutmelding, maar bij de API URL: staat wel de goede url. Deze even kopieƫren.

Vervolgens kies je bij "your blog system" voor "Movable Type". Echter, op het moment dat je dat doet, wordt ook automatisch de API URL gewijzigd. Deze moet je vervangen voor de API URL die je bij de vorige stap gekopieerd hebt.

En dan werkt het perfect! Geen foutmeldingen meer en ook heel gemakkelijk plaatjes uploaden en in je tekst plakken.

Ik vermeld het hier maar, wel handig voor die mensen die net als ik bij jouw weblog terecht komen op zoek naar de oplossing van de API foutmelding.

Ik vind SribeFire geweldig!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina