15 mei 2007
Poducate Me
Lees voor met webReader
Leer hoe je podcasting kunt gebruiken in de klas!

Dankzij Barry Dahl, wiens weblog ik volg sinds ik een presentatie van hem bijwoonde in Amerika, kom ik vanavond weer op een paar sites die ik nog niet kende.
De eerste is PoducateMe, waar je heel veel informatie kunt halen over podcasting. Veel info over hardware en software, maar ook een complete gids die je online kunt raadplegen.

De tweede site waar hij me op wijst is Wildvoice.com
Hier kun je (audio) bestanden plaatsen, maar de site biedt ook Wildvoice Studio als download aan, waarmee je heel makkelijk podcasts moet kunnen maken... (al wel gedownload, maar nog geen tijd om uit te proberen)

Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:58 | Permalink |

Blogger Barry Dahl reageerde op 16 mei 2007 18:40

Hi Willem,

Thanks for the lnk and mention. I'm going to send the page through a translator service ... maybe I'll learn a little Dutch along the way. Actually I have my hands full trying to learn a little Vietnamese and Chinese. I'm making my fourth trip over there in a couple of weeks trying to develop e-learning opportunities for students there. Great fun ... but a tough nut to crack.

Take care, Barry

 
Anonymous Fred Zelders reageerde op 18 mei 2007 10:07

Poducate Me ziet er aardig uit!
Jammer dat de site geen rss feed aanbiedt.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina