12 april 2007
Het kan nog Slimmer!
Lees voor met webReader
Plaatste ik gisteren het aanbod van Slim zoals dat er voor studenten uitziet, nu rolt bij ons een mailtje binnen voor docenten en medewerkers. Het kan dus nóg goedkoper!
Nu heb ik al tijden het gevoel dat ik minder te besteden heb dan m'n zoon van 17 dus wat dat betreft klopt het wel...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 11:26 | Permalink |

Blogger Jeroen van Beijnen reageerde op 12 april 2007 13:20

Dit zijn idd de speciale medewerkers en docentenprijzen. Die zijn lager dan de prijzen die voor studenten gerekend worden.

Heel erg lastig als je studenten even moet voordoen hoe ze zelf software kunnen bestellen en vervolgens komen klagen over het prijsverschil :(

 
Anonymous Sander reageerde op 12 april 2007 14:07

Ze hebben het alleen maar over Microsoft producten maar gebruiken wel een MacBook Pro foto als versiering. Dat is nog eens slim!

 
Anonymous duimdog reageerde op 12 april 2007 22:24

Ha Willem

Jullie gebruiken toch ook Natschool?
In dat geval: was het je bekend dat de combinatie van Office 2007 + Vista + Natschool nog niet lekker met elkaar samenwerkt?
Dat heeft te maken met het sterk opgevoerde beveiligingsniveau en vooral met het feit dat office 2007 documenten niet meer in een viewer getoond kunnen worden. Dat betekent dat je documenten altijd lokaal moet opslaan. Niet handig.

 
Blogger Annet reageerde op 19 april 2007 14:57

Misschien nog goed om even op te wijzen is dat ze aleen de Business editie van Vista leveren en die is wel wat uitgekleder dan de Home Premuim of Ultimate editie. Volgens een medewerker van Slim was er wel een gerucht dat de Ultimate versie misschien in de zomer bij Slim uitkwam, dus ik heb voorlopig alleen even Office besteld.

Groet,
Annet

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina