13 april 2007
(Een beste) Les voor leraren!
Lees voor met webReader
Edwin Mijnsbergen heeft op zijn ZBdigitaal weblog een prachtig filmpje geplaatst onder de titel: "Opgelet! Een lesje voor leraren"
Ik hecht eraan dat zoveel mogelijk bezoekers het filmpje daar bekijken, vooral ook vanwege de reacties, dat ik het filmpje bewust niet hier plaats.
Ben heel benieuwd naar de Nederlandse vertaling, die vast gaat komen, en de verrijking die we er met elkaar aan kunnen geven. Zou het materiaal maandag al kunnen gebruiken in een training die ik dan mag verzorgen.
Een oproep dus aan iedereen die mee wil helpen om dit tot een nog mooier product te maken!

Helaas kan ik zelf even niet meedoen: de caravan staat voor en gaat zo met me mee voor een weekendje Achterhoek. Het eerste wat ik zondagavond doe als ik terugkom is het bericht bij Edwin opnieuw bekijken!

Geplaatst door Willem Karssenberg om 10:07 | Permalink |

Blogger Edwin Mijnsbergen reageerde op 13 april 2007 12:53

De vertaling is er ook.

Nu de integratie. Iemand een briljante inval? Onwillekeurig moet ik aan Pierre denken. Maar dat is onwillekeurig hoor :-)

Bedankt voor de verwijzing een een fijn weekend in het Zonnetje Willem!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina