19 maart 2007
Conferentieblogger
Lees voor met webReader
Was het hier de afgelopen tijd al wat rustig, de komende dagen zal het even stil worden.
Van dinsdag tot vrijdag zit ik namelijk in Groningen voor de Managementconferentie voor BVE & VMBO.

Ik ben gevraagd om als "conferentieblogger" verslag te doen en dat zal me volledig in beslag nemen. Kun je me niet missen, dan kun je me de komende dagen hier volgen! Het belooft een interessante conferentie te worden, waarbij ik vooral ook benieuwd ben naar het avondprogramma op de woensdag en de afsluiting, waarvan de invulling door de organisatie volledig geheim gehouden wordt.
Ook ik weet niet wat er gaat gebeuren...

(En vraag me niet wat die badeend ermee te maken heeft)

Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:59 | Permalink |

Anonymous Anoniem reageerde op 23 mei 2008 09:39

wat heeft die badeend er mee te maken? :P

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina