23 februari 2007
Volgende week weer!
Lees voor met webReader
Afgelopen woensdag (het is al te laat om "gisteren" te zeggen) mocht ik voor het eerst mijn "Skype via een stickie" project presenteren op de eerste bijeenkomst "Ontketende Content". Er stond een doos vol usb sticks waar ik er eentje uithaalde, in een notebook stopte en vanuit het menu opstartte. We zaten in een hotel in Emmeloord met een standaard wifi verbinding. Niets getest vantevoren maar gewoon gekeken of het echt zo zou werken zoals ik bedacht had. Even later kon ik via Skype, gestart vanaf die usb stick, bellen met iemand in de zaal. Hij had z'n mobieltje aangelaten en nam gelukkig op! Het werkt dus echt!

Volgende week doen we het nog een keer, en dan in 's Hertogenbosch. Ben je nieuwsgierig naar dit project: de doos is nog niet leeg...

Trouwens, eind maart mag ik "optreden" op een bijeenkomst van CWIS-NL. De belangstelling voor die bijeenkomst blijkt nu al zo groot te zijn dat wordt uitgeweken naar Media Plaza in Utrecht, en ook daar zal naar alle waarschijnlijkheid een doosje klaarliggen!

Geplaatst door Willem Karssenberg om 00:29 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina