06 januari 2007
Snap jij de boodschap?
Lees voor met webReader
Ik wel!
En daarom heb ik na een bericht bij Pierre besloten om de "snap" feature maar weer snel van m'n weblog af te halen. Volgens mij heeft Hans Mestrum hetzelfde gedaan:-)
Het was een probeersel, maar ik ben het gelijk met Pierre eens dat het weinig toevoegde. Maar, zoals mijn moeder altijd al zei: "Onderzoek alle dingen".
Dat jullie daar als bezoekers dan soms wat last van hebben... tja.
Toch blijf ik rommelen met m'n weblog. Zo heb ik gisterenavond heel laat nog het dagelijkse Kennisnet onderwijsnieuws boven in m'n banner gezet. Even aanklikken, en je hoort het laatste onderwijsnieuws verzorgd door Novum. Ik doe dat omdat het maken vast veel geld kost en het zonde is als er niemand gebruik van maakt. Maar laat het gerust weten als je het niks vindt, dan haal ik het er zo weer af! (les een: luister altijd naar je bezoekers)
En als je dan toch contact met me zoekt, maak dan eens gebruik van de mogelijkheid om een bericht in te spreken. Dan kan ik écht naar je luisteren! Ondanks het feit dat bijna niemand deze optie benut laat ik die box lekker pontificaal rechtsboven in beeld staan!

Wat me trouwens opvalt is dat Hans en ik wel een foto van onszelf hebben staan, en Pierre niet. Voor alle duidelijkheid: Ondanks een verwijzing naar dit specifieke weblog is dit niet specifiek op hem van toepassing, maar aan iedereen gericht.
Een foto op je weblog helpt echt. Ik ben nu al heel vaak mensen tegengekomen die me aanspraken omdat ze me herkenden dankzij die foto. Helaas heb ik nog geen javascript workaround voor weblogs waar geen foto beschikbaar is...

Labels:

Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 11:46 | Permalink |

Anonymous Marc reageerde op 6 januari 2007 12:39

Ik lig in een deuk, echt waar. Ik ken Pierre niet (goed), maar volgens mij moet hij dit toch ook wel kunnen waarderen. Toch, Pierre?

 
Anonymous Willem reageerde op 6 januari 2007 13:28

@Marc,
Als je eenmaal een foto van hem gezien hebt, vergeet je hem nooit meer!

 
Blogger Wilfred reageerde op 6 januari 2007 13:54

Hebben jullie op de weblog van Pierre al eens geklikt op "Wie is Pierre Gorissen?" Zie
http://www.gorissen.info/Pierre/pubs.php

 
Anonymous Fred Zelders reageerde op 6 januari 2007 16:29

Willem, wat ben ik blij dat je deze dwaling snel weer ongedaan hebt gemaakt! Echt waar!
En wat Hans Mestrum betreft: Op 2 januari vroeg ik Hans of ik die pop-ups kon uitzetten (http://www.hansonexperience.com/my_weblog/2006/12/snap_van_een_link.html#comment-25617). Dat bleek toen (nog) niet het geval.

Overigens goeie tip van Wilfred!
Jammer dat Pierre Snap niet in gebruik heeft, want anders had je die foto natuurlijk al lang ontdekt!

 
Blogger Pierre reageerde op 6 januari 2007 17:55

En volgens mij staat die foto op "Wie is Pierre Gorissen" er al héééél lang.
Enne wie aan één foto niet genoeg heeft, kan ook hier of hier kijken.

Enne, Willem, ik wil best naar je gesproken berichten luisteren, maar dan moet je ook wel versturen natuurlijk! ;-p

@Marc: dat had je helemaal goed ingeschat. :-)

 
Anonymous Hans Mestrum reageerde op 8 januari 2007 09:32

Ha Willem,
ik vind SNAP hartstikke handig. Jammer dat je het verwijderd hebt.

 
Anonymous Hans Mestrum reageerde op 8 januari 2007 13:14

Kwartje is gevallen. Weg ermee dus.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina