09 januari 2007
Inovix en Medinose
Lees voor met webReader
Heb je nooit last van allergie, dan kun je nu weer wegklikken...
Collega's die me wat beter kennen zeiden het al na de vakantie: "ik zag het aan je weblog, je was niet helemaal op dreef de laatste weken".
En inderdaad, de laatste tijd voel ik me doorlopend min of meer belabberd. Oorzaak lijkt een aanhoudende last van allergie die je in deze tijd van het jaar niet zou verwachten (Tenzij het huisstofmijt blijkt te zijn).
Afgelopen vrijdag zei m'n vrouw: "Heb je al eens op internet gekeken? Daar is van alles te koop", en ze wees me op de allergiewinkel.
Vandaag kwam de bestelling binnen. Een stoer uitziend apparaatje dat je aan je broekriem kunt bevestigen met daaraan een snoertje dat aan het eind 2 rode lampjes heeft. In je neus hangen en ruim 4 minuten laten branden. In deze donkere dagen krijgt mijn neus 3X per dag lichttherapie!
Maar natuurlijk wilde ik ook een computergadget, dus heb ik nu heel geeky een soort USB stick met flexibele aansluiting aan mijn notebook zitten die mijn directe omgeving doorlopend voorziet van gezuiverde lucht. Tenminste.... dat zegt de verpakking.
Dus naast het paardemiddel prednisolon waar m'n huisarts mee kwam omdat ik me in Londen gewoon goed wil voelen nu ook wat alternatieven vanuit het idee: baat het niet, schaadt het niet.
Heb je nog andere goede tips voor me, dan hoor ik het graag!

Labels: ,


Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:57 | Permalink |

Anonymous DanniĆ«lle reageerde op 10 januari 2007 08:51

Het ziet er een beetje raar uit maar als het helpt... Voorlopig doe ik het nog even zonder want bij mij start de hooikoorts meestal rond maart. Alhoewel, met de huidige temperaturen weet je het maar nooit :-0

Leuke tip, die allergiewinkel, ga ik bookmarken.

 
Anonymous Elke reageerde op 10 januari 2007 17:19

Mooie foto, ik krijg er een kerstgevoel bij.
;-)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina