16 december 2006
Of spreek een bericht in...
Lees voor met webReader
Op zoek naar een leuke podsafe Christmas song als suggestie voor Pierre z'n Edukast kijk ik rond op podsafechristmas.blogspot.com. In de sidebar wordt m'n aandacht getrokken door iets dat ik nog niet eerder heb gezien: leave me a message.
Nu weet ik dat audiocomments niet of nauwelijks gebruikt worden, maar misschien is dat nog wel steeds omdat de drempel te hoog is (of dat je als "anonymous" aan je stem herkend wordt). Maar voor mij is zoiets reden genoeg om maar weer een account te nemen en het uit te proberen. Ben benieuwd of het werkt!
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:24 | Permalink |

Anonymous Fred Zelders reageerde op 17 december 2006 11:46

Willem,

Leuke audio-comment die je op frEdSCAPEs plaatste.
Dat je even in de war was heeft iets met ouderdom te maken hoor. Het is tegenwoordig ook allemaal bijna niet meer bij te houden.

MobaTalk heette oorspronkelijk MyChingo.
Misschien dat DAT de reden was waarom er geen belletje ging rinkelen toen je de dienst 'her-ontdekte' :-)

Enne ... Dank voor je impliciete tip die je in je audio comment gaf. Ik heb het audiocomment-venster meteen op de rechter rails bovenaan geplaatst.

 
Blogger Arnoud reageerde op 21 december 2006 19:01

Voor dit soort tips kom ik hier nou zo graag! ;-) Ik heb momenteel geen mic bij de hand, dus maar even op de ouderwetse manier dan.
Hoe krijg je het trouwens voor elkaar om de titel 'My voicemail' te wijzigen in iets anders? Ik geloof namelijk dat ik iets over het hoofd zie...

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina