05 december 2006
Forumdiscussie EduExchange
Lees voor met webReader
Ook al aan het warmlopen voor de EduExchange van aanstaande donderdag?
De forumdiscussie zal gaan over "het nut van standaarden en wat we van elkaar kunnen leren". Ter voorbereiding hierop kun je op de site van de EduExchange alvast een aantal stellingen beantwoorden die in de discussie zullen worden meegenomen. Wat ik jammer vind is dat je niet zelf eigen stellingen kunt aandragen. Ook valt me op, kijkend naar de leden van het forum, dat er dus gediscussieerd gaat worden over deelnemers en over (social) software, maar helaas niet met deelnemers en met software(leveranciers). In het forum had ik ook graag vertegenwoordigers van deze groepen gezien, bijvoorbeeld iemand van het JOB en iemand van Hyves of de baas van MSN Nederland. In het kader van "practice what you preach" ben ik nu op zoek naar bijv. de weblogs van de forumleden en hun aanwezigheid op bijv. Hyves of LinkedIn. Kortom, ik doe alvast wat huiswerk...
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 10:52 | Permalink |

Blogger Edwin Mijnsbergen reageerde op 5 december 2006 14:19

Hoi!

Ik krijg nog steeds de links waar je naar verwijst als ik op jouw links klik in Netvibes. Heb je enig idee hoe dat komt? Dat gebeurt alleen bij dit blog.
Ik kan wel doorklikken op de titel van je blog.

 
Blogger Wytze Koopal reageerde op 5 december 2006 21:07

Ik sta op LinkedIn, maar ben niet bij de conferentie: http://www.linkedin.com/in/wytze. Telt dat ook?
Ik ben wel op de Sakai conferentie. Zie ons weblog: http://sakai-nl.blogspot.com.

 
Anonymous Anoniem reageerde op 5 december 2006 22:48

@Willem,

Leuk dat jij er ook bent, donderdag. Ik ben wel benieuwd of jij inmiddels zelf veel gebruik maakt van LinkedIn. Ik ben er wel te vinden (zoals je weet), maar maak er eigenlijk geen gebruik van. Ik ben blijkbaar toch niet van deze netgeneration. Maar: maken onze kinderen er wel gebruik van?? Ik ken er niet één!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina