29 november 2006
PowerPoint Extreme Makeover
Lees voor met webReader
Dean Shareski van Ideas and Thoughts from an EdTech heeft met behulp van Camtasia een filmpje gemaakt over hoe je Powerpoint wel en niet moet gebruiken. Hiermee slaat hij wat mij betreft twee vliegen in één klap! Mooie overgangen, slim gebruik van picture in picture en zo zie ik nog veel meer dingen die ik graag zou toepassen (als ik tijd had en iets om een presentatie over te maken:-)


Voordat ik dit bericht plaatste heb ik Dean gevraagd of ik dit filmpje mocht embedden in een eigen posting en binnen 10 minuten kreeg ik als antwoord: most certainly!
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:47 | Permalink |

Anonymous Dean Shareski reageerde op 30 november 2006 03:29

Willem,

Sorry, I accidentally deleted the video but have uploaded a new version, you'll have to insert it again...Sorry

I've uploaded it but still don't have the code.

Dean

 
Anonymous Jan Debonnet reageerde op 30 november 2006 13:54

Deze presentatie is duidelijk gebaseerd op het e-book van Seth Godin 'Really bad powerpoint and how to avoid it'.
Hier te downloaden: http://www.ispi.org/pdf/BadPwrpt.pdf

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina