04 oktober 2006
Slideshare beta
Lees voor met webReader
Fred attendeerde ons op Slideshare en ik heb gelijk maar een account aangevraagd. Binnen een uur had ik toegang en heb snel een (oude) PPT ge-upload. Dat ging lekker vlot en je kan allerlei gegevens meesturen. Het leuke is dat kijkers commentaar kunnen plaatsen en zo is er meer mogelijk.
Voor de echt geinteresseerden: Ik kan 10 invites weggeven!

Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:35 | Permalink |

Blogger Gerard Dummer reageerde op 4 oktober 2006 23:15

Dag Willem,

Lijkt me een leuke mogelijkheid waar ik wel mee wil experimenteren. Dus als je nog een over hebt.

 
Blogger Rino Zandee reageerde op 5 oktober 2006 11:54

Dag Willem,

ik schaar me in de zelfde rij... Als je nog een uitnodiging over hebt, dan heel graag.

 
Anonymous Hans Mestrum reageerde op 12 oktober 2006 10:10

Ha Willem, heb je nog een invite? Graag!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina