27 oktober 2006
I need a second life
Lees voor met webReader

DSC_0490Zoals aangekondigd is het hier de laatste tijd stil geweest. Vanaf morgen ga ik de draad weer oppakken. Vandaag heb ik gebruikt om uit te rusten, alle ervaringen op me te laten inwerken en natuurlijk om wat te spelen met voor mij nieuwe dingen, waarover later meer. Ik heb nog tassen vol met materiaal waar ik wat mee wil, SD kaartjes vol foto's en 4 mini dv bandjes met videomateriaal.  Wat vooral vol zit is mijn hoofd: alle dingen die ik gezien en gehoord heb! Zoveel zaken waar ik de komende tijd meer aandacht aan wil besteden.
Ik wil serieus met Camtasia Studio aan de gang.
Ik ga een Ipod aanschaffen (dankzij genereuze sponsoring door het CvI) en die gebruiken zoals ik dat in Amerika gezien heb.
Ik wil met Second Life gaan "spelen" want dat is gewoon té vaak gevallen de afgelopen week om het verder te negeren. Nu zelfs Nederlandse politici het gaan inzetten in hun campagne lijkt het me niet meer dan logisch dat ook scholen dit middel gaan gebruiken.
Ik wil ook nog de tijd vinden om goed verslag te doen van mijn ervaringen als blogger. Zo heb ik veel en dankbaar gebruik gemaakt van Windows Live Writer. Daardoor had ik gelukkig relatief weinig last van alle keren dat Blogger down was de afgelopen week. Met name de plugin Flickr4writer kwam zeer goed van pas. 
Ik ga meer vertellen over Twitter en Meebo en hoe leerkrachten in Amerika dit gebruiken in hun contacten met leerlingen.
En zo zou ik nu al uren door kunnen gaan...


Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:11 | Permalink |

Anonymous Marc reageerde op 28 oktober 2006 08:36

Ik lees deze posting met een glimlach, je titel is ernstig goed gekozen. Dit is nu precies het probleem, die onmetelijke stroom van info, de vele tools, de interessante projecten, nieuwe ontwikkelingen, et cetera. Je wilt alles absorberen en bekijken, en vervolgens toepassen in je werk. We worden volkomen overladen. En als je dan ook nog naar zo'n interessant congres toegaat, dat is eigenlijk vragen om "moeilijkheden". Ik leef met je mee.

 
Anonymous Elke reageerde op 28 oktober 2006 20:27

Na zo'n 'hook' zit ik op het puntje van mijn stoel.
Hoe laat komt je volgende post?

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina