06 oktober 2006
Gek op gadgets
Lees voor met webReader
Ik ben nu eenmaal gek op gadgets. M'n werkkamer ligt vol met dingen die ik in een spontane bui koop en waar ik vervolgens vaak niks meer mee doe. (Overigens steel ik nog steeds overal de show met m'n digital foto frame!)
Nu kom ik weer de Wireless IP Robocam tegen.
Stel, die neem ik mee naar een conferentie waar wireless beschikbaar is en ik geef bijv. op m'n weblog het adres vrij hoe hij te benaderen is. Dan kunnen tot 64 mensen tegelijk naar de beelden kijken, en hem de kant opdraaien die ze willen.
Lijkt me helemaal geweldig maar.... ik lees in de specs niet of hij ook geluid opneemt, en dat heb je eigenlijk wel nodig lijkt me.
Iemand ervaring met dit apparaat? Wie geeft me een goed argument om dit ding niet te kopen?
Hou me tegen! (I'm addicted)
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 14:16 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina