10 september 2006
Makkelijk geotags bepalen.
Lees voor met webReader

Nu Googlemaps zulke mooie scherpe foto's heeft leek het me makkelijk om dat te gebruiken voor het vinden van geotags. Daarom heb ik voor mezelf "even" een aparte pagina aangemaakt. Met behulp van deze pagina kun je snel de lengte en breedte van een locatie bepalen.
Sleep de kaart naar de plaats die je zoekt, zoom zoveel mogelijk in en dubbelklik precies op de plek waarvan je de gegevens wilt hebben. De gekozen plek wordt gecentreerd op de kaart en daarvan worden dan onder de kaart de coƶrdinaten weergegeven.
Copiƫren en plakken maar, bijv. als geotags bij je Flickr foto's.

Kun je hier wat mee, of weet je veel betere oplossingen, laat het me dan even weten... 


Geplaatst door Willem Karssenberg om 17:12 | Permalink |

Blogger Pierre reageerde op 10 september 2006 17:47

Of het beter is weet ik niet, maar een alternatieve plek om dat te doen kun je hier vinden.

 
Blogger Willem Karssenberg reageerde op 10 september 2006 17:56

Hij is in ieder geval uitgebreider en laat meer zijn. Ik ga terug naar de tekentafel:-)

 
Blogger Margreet-ICT en Onderwijs reageerde op 11 september 2006 19:51

Hoi Willem,

Ik vind deze ook heel mooi. De extra functies zijn voor mij niet relevant. wel leuk ;-)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina