21 september 2006
Haal meer uit Frank
Lees voor met webReader
frankwatchingHet nadeel van een paar dagen weg is dat je dreigt te gaan achterlopen met je feeds. Gelukkig heb ik ze niet zo maar allemaal als gelezen aangeklikt (wat anderen me wel eens geadviseerd hebben), maar neem ik de meesten toch maar snel even door. Zo kwam ik op het bericht van Frankwatching over zijn bezoek aan het seminar van de Digitale Universiteit en het prachtige verslag dat hij daarvan gemaakt heeft. Ik kan niet anders zeggen dan: een absolute aanrader! Nu ga ik er eigenlijk voetstoots van uit dat iedereen die dit weblog leest zeker ook Frankwatching in zijn/haar feeds heeft staan. Zo niet, gelijk toevoegen en blader dan ook eens door alles wat hij tot nu toe al gepubliceerd heeft. Vaak zeer gedetailleerd en van hoog niveau!
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:42 | Permalink |

Blogger Frank reageerde op 6 oktober 2006 23:17

Weliswaar een beetje laat, maar Willem toch erg bedankt voor je mooie compliment!

Frank

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina