13 september 2006
Deeptaggen in Motionbox
Lees voor met webReader
DeeptagNatuurlijk ken ik Google video, YouTube, DailyMotion en OpenVlog, maar Motionbox is nieuw voor me, ook al bleek ik me achteraf geabonneerd te hebben op hun nieuwsbrief. Vandaag kwam een mailtje binnen met groot nieuws: Motionbox brengt een nieuwe embedded player uit waarmee het mogelijk is te "deeptaggen" naar fragmenten binnen een video opname. Met een scrollbalk kun je heel makkelijk door de fragmenten scrollen en je kunt ieder fragment een tag geven. Voor de wat langere filmpjes zie ik hier geweldige mogelijkheden! Iemand al ervaring met deze? Wil je zien wat ik bedoel, kijk dan op hun weblog, of bekijk dit prachtige filmpje:-)
Overigens heb je wel Flashplayer9 nodig...
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:29 | Permalink |

Blogger Pierre reageerde op 16 september 2006 21:29

Ik zag de band voorbij komen op MTV, schitterende videoclip inderdaad. Je kunt hun website met meer filmpjes hier vinden. Zover ik kan zien geen podsafe versie van beschikbaar, dus helaas niet bruikbaar in de EduKast, maar evengoed leuk.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina