21 september 2006
Conferentie ROC-i-partners
Lees voor met webReader
Vandaag ben ik bij de 14e themaconferentie van ROC-i-partners.
Het programma start met een keynote van Marieke Jas, lid college van bestuur ROC Leiden over organisatie en logistiek. Ik had dit kunnen streamen, maar omdat ik dat niet aangekondigd heb zouden er geen kijkers zijn. Dus maar even een korte impressie bij Google geplaatst, zodat ik straks in de workshop van Kennisnet over video hierop kan wijzen:-)
Dit is natuurlijk voor weinig mensen interesant, maar voor mij een prima vingeroefening omdat ik dit straks ook vanuit Amerika wil kunnen doen.
Helaas werkt het embedden van de Google video op de een of andere manier niet, dus maar even via een linkje.
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 10:38 | Permalink |

Blogger Pierre reageerde op 21 september 2006 12:48

Kleurrijk. ;-)

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina