31 augustus 2006
Wakker worden naast Sarah
Lees voor met webReader

DSC_0866
Originally uploaded by Trendmatcher.
Wonen in een klein Drents dorp heeft veel voordelen, maar toen ik gisterenavond een paar tractoren de straat in zag rijden deed ik maar gauw de gordijnen dicht voor mijn vrouw onder het mom van "het is toch al donker".
Een uurtje later ging de bel en stonden onze buurtbewoners trots bij hun creatie. Dus konden de flessen ontkurkt en het oude jaar gezellig uitgevierd worden. Zo gat dat in Drenthe...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 14:55 | Permalink |

Anonymous Wilfred Rubens reageerde op 31 augustus 2006 18:25

Gefeliciteerd met je ega. Maar ik ben blij dat ik in 'de grote stad' woon...

 
Blogger Pierre reageerde op 31 augustus 2006 23:27

Gefeliciteerd!

(ik snap alleen dat "maar" niet in de eerste zin...)(p.s. ga jij nou ook al aan de dubbele beveiligingen op het posten van reacties????? ik zakte de eerste keer voor het herkennen van de lettercombinatie :-( )

 
Anonymous Jan Jacobs reageerde op 1 september 2006 08:23

Nou 'Proficiat' dan Willem voor je egaatje dan.
Je was zelf toch veel ouder, dacht ik (vroeg grijs!)....
Wees gegroet,
Jan

 
Blogger Margreet-ICT en Onderwijs reageerde op 2 september 2006 00:00

Lang zal ze leven... enz (een audiocomment zal ik jullie niet aandoen ;-) ) Je leven begint na 50, zeggen ze!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina