06 juni 2006
Kijkje nemen in Google spreadsheet?
Lees voor met webReader
Veel weblogs hebben er al over geschreven vandaag. Ik heb even gewacht tot ik een account had. Iedereen die interesse heeft kan me even een mailtje sturen en ik nodig je uit om in mijn spreadsheet dat ik snel bij Google heb neergezet te werken. Dus niet alleen kijken maar (samen)werken! Dat is namelijk een van de mogelijkheden. Vervolgens kan je gelijk chatten met elkaar (Google Talk) over datgene waar je mee bezig bent. Heb je dus zelf (nog) geen Google spreadsheet account, maar ben je wel nieuwsgierig, dan kan dat via mij. Stuur je verzoek om toegang naar: w.karssenberg@gmail.com
Inmiddels staan er ook demo filmpjes online...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:39 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina