23 juni 2006
Fun with Google
Lees voor met webReader
Zoek je lekker leesvoer voor op vakantie?
Dan kun je "55 ways to have fun with Google" downloaden. Helemaal gratis, als PDF of als Word bestand zodat je het eventueel kan herschrijven, want zelfs dat mag van de auteur Philipp Lenssen, ja die van Google Blogoscoped! Natuurlijk is het boek ook te bestellen bij Lulu.com of bij Amazon. Misschien dat de plaatjes dan in kleur zijn...

You probably use Google everyday, but do you know... the Google Snake Game? Googledromes? Memecodes? Googlesport? The Google Calculator? Googlepark and Google Weddings? Google hacking, fighting and rhyming? In this book, you’ll find Google-related games, cartoons, oddities, tips, stories and everything else that’s fun. Reading it, you won’t be the same searcher as before! (From the author of Google Blogoscoped.)

"It’s free to share & remix & do fun stuff with."

Dat noem ik nog eens delen! Zo kan ik me voorstellen dat iemand de plaatjes ertussenuit haalt en er zo een speciale PDA versie van maakt, zodat je op het strand aan zo'n all-in Turkse Costa wat te lezen hebt.
Wie heeft nog meer zomerleessuggesties?
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 22:27 | Permalink |

Anonymous Danniëlle reageerde op 24 juni 2006 18:36

Helaas, de plaatjes zijn niet in kleur als je bij lulu besteld. Toevallig kwam mijn exemplaar vandaag met de post binnen. Het ziet er op het eerste gezicht wel professioneel uit (lees: als een echt boek haha). Maar ik baalde net wel even toen ik las dat het ook gratis te downloaden is.

 
Anonymous Paul reageerde op 28 juni 2006 09:05

Hoi Willem, als je leestips voor je pocket pc wilt: download eReader, bijvoorbeeld bij http://www.freewareppc.com/docs/ereader.shtml en ga dan naar http://manybooks.net waar ze 14000 gratis boeken te downloaden hebben. Met eReader is het behoorlijk prettig om van je beeldscherm te lezen. Je kunt namelijk bladeren door gewoon op je scherm rechts of beneden te tikken. Veel plezier!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina