06 mei 2006
Mag ik ook foto's maken?
Lees voor met webReader
Arrow Rock Festival"Mag ik ook foto's maken op het festival?"
De gewone kleine 'huis, tuin en keuken' fototoestellen mag je gewoon meenemen op het terrein van Arrow Rock Festival. Zolang er maar geen telelens op zit. Ook wegwerptoestellen zijn uiteraard toegestaan op het terrein.
Tot zover de informatie op de website. Niets over geluidsopnames. Zou ik Roger Waters gewoon mogen vastleggen en misschien wel en stukje als (bijna) live podcast uitzenden? Of zal ik alle gadgets thuislaten en gewoon lekker gaan genieten...
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 13:59 | Permalink |

Anonymous Jeroen reageerde op 8 mei 2006 07:38

Ik zou het niet gokken Willem, grote kans dat je de apparatuur dan kwijt bent. Erg happig zijn 'ze' niet op geluidsapparatuur.

Veel plezier alvast!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina