01 mei 2006
Eye-Film
Lees voor met webReader
Eye-FiVandaag heb ik een mini SD kaartje gekocht met adapter, zodat ik foto's die ik maak met m'n HP Photosmart R818 of met m'n Nikon D50 kan versturen via de Qtek 9100. Best wel een gedoe, want waar laat je onderweg al die kleine dingen?
(Gelukkig zit dat kleine ding wel in een groot doosje:-)
Waarschijnlijk ben ik daarmee als "early adopter" weer eens te vroeg (en te duur uit) geweest, want binnenkort komt er een SD kaartje op de markt waar naast voldoende geheugen ook WiFi zit ingebouwd. Hoe dit dan zonder programmeerbare intelligentie kan "praten" met bijv. een PDA is mij nog een raadsel, maar het lijkt me absoluut een gat in de markt!
Kortom, wil je er ook een, wacht dan tot ik hem gekocht heb. Daarna worden ze altijd binnen een week een stuk goedkoper...:-(
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 23:42 | Permalink |

Blogger Pierre reageerde op 2 mei 2006 06:16

Heb je ook verkoopadres en/of prijs per GB voor ons? (ik ben nog steeds aan het wachten todat de Mycom de 1GB SD-kaartjes weer op voorraad heeft).

 
Blogger Pierre reageerde op 2 mei 2006 06:20

Rober Scoble heeft hem blijkbaar al in actie gezien.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina