09 december 2005
Gmail heeft weer wat nieuws
Lees voor met webReader

Gmail
Originally uploaded by Willem on the web.
Er zijn weer vernieuwingen bij Gmail. Bovenin zie je webclips voorbijkomen van RSS feeds waarop je je abonneert en in de Googlebar is nu ook een directe knop naar Gmail. De RSS functie zag ik ik toen ik bij de instellingen van Gmail terugschakelde van Nederlands naar Engels. Dat laat ik nu maar zo staan, want het is logisch dat nieuwe zaken eerst voor de engelse schil beschikbaar komen. Om de Gmail knop te krijgen moet je de Google toolbar opnieuw downloaden en installeren.
Ik zei deze week al eerder dat RSS het helemaal gaat worden en dit is weer een bevestiging in die richting!

Geplaatst door Willem Karssenberg om 12:58 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina