23 december 2005
De beste foto's van het jaar 2005
Lees voor met webReader
Via via kom ik opeens terecht op een site van Time, met daarop de beste foto's van het jaar 2005. Je kunt mooi door de foto's bladeren en krijgt keurig tekst en uitleg. "Ziet er goed uit bij Time" denk ik en zie dan verderop een knop:
Persons of the Year FREE Read it Now
Dat zal natuurlijk over Bono, Bill en Melinda gaan, maar ik besluit toch te klikken. Ik word eerst gedwongen naar een filmpje van Chrysler te kijken, vervolgens zie ik Bono even in beeld komen, maar gelijk weer verdwijnen vanwege een Popup met een "dienstmededeling". Zo gaat het nog even door vóór ik uiteindelijk bij het artikel kom. Voorlopig dus weer even de laatste keer dat ik bij Time ben langsgeweest...

Geplaatst door Willem Karssenberg om 21:15 | Permalink |

Een reactie plaatsen

<< Startpagina