12 november 2006
My bloggerbox
Lees voor met webReader
Veel mensen vragen me wat ik toch allemaal bij me heb als ze me aan zien komen met m'n grote tas. Daarom in dit filmpje een uitpakparty waarin ik alles stuk voor stuk laat zien. Volgens mij toch niet zo veel overbodigs? Maar alles bij elkaar weegt het wél ruim 11 kilo, dus ben ik heel blij dat er wieltjes onder zitten!
Wat neem jij mee als je gaat bloggen, behalve een blognote?
Zie ook: externe link
Geplaatst door Willem Karssenberg om 17:46 | Permalink |

Anonymous Wilfred Rubens reageerde op 13 november 2006 09:45

Indrukwekkend. Ik beperk me tot pen, papier en laptop (met wireless, voeding en USB-stick). Visitekaartjes heb ik ook altijd bij me, maar gebruik ik niet voor dit doel. Ik doe weinig met foto's en niets met film. Ik gebruik ook verschillende software om te bloggen. Zoals Qumana, Faststone Capture (voor screendumps), Powerpoint, Open Office, notepad.

 
Anonymous Hans Mestrum reageerde op 22 januari 2007 19:11

Ha Willem, ik krijg zo'n geweldige tas met mijn verjaardag!
Wow, mooi he!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina